Honeywell Home R200 hitte-, rook-, combi- en CO-melders nu beschikbaar in Europa

Geplaatst op 09 september 2022 door Redactie

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), wereldwijde ontwikkelaar van comfort- en beveiligingsoplossingen voor thuis, kondigt de beschikbaarheid van haar nieuwe Honeywell Home R200 hitte-, rook-, combi- en CO-melders in Europa aan.

De nieuwe serie is geschikt voor de meeste residentiële toepassingen. De producten helpen professionele installateurs en consumenten te beschermen wat thuis het belangrijkst is door:

- Beproefde betrouwbaarheid, met alle Europese en landspecifieke certificeringen voor de landen waar het product wordt verkocht.
- Extra gemoedsrust - het is momenteel het enige CO-, rook-, hitte- en combi-alarmassortiment op de markt waarbij het volledige assortiment standaard 10 jaar meegaat en 10 jaar garantie1
- Betere melding voor de eindgebruiker dankzij onderling gekoppelde alarmen die CO-, rook- en hittealarmen tegelijk kunnen activeren.
- U hoeft geen aparte radiomodule aan te schaffen om apparaten met elkaar te verbinden. De radiomodule is namelijk al in de Resideo-producten ingebouwd.

Bovendien zijn huiseigenaren verzekerd van een slank en modern ontwerp dat in ieder interieur past.

De uitbreiding en beschikbaarheid van de R200-serie in Europa vormen een aanvulling op de eerder dit jaar door Resideo geïntroduceerde R200C2-A kooldioxide(CO2)-monitor.

Mario Moura, Products and Solutions EMEA Managing Director, schetst het belang van de uitbreiding van het assortiment naar meer landen: "Een van onze bedrijfswaarden is het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Door het productaanbod en de beschikbaarheid in meer Europese landen uit te breiden, kunnen we meer installateurs helpen zodat zij meer van hun klanten kunnen helpen beschermen wat het meest belangrijk is. En onze plannen voor veiligheidsinnovatie houden hier niet op, onze focus ligt op het blijven introduceren van nieuwe mogelijkheden en producten in de tweede helft van 2022.”