Hoe innoveert Paul in de bouw?

Geplaatst op 09 mei 2022 door Redactie

Paul legt uit hoe je door de techniek te begrijpen de juiste keuzes kunt maken in de bouw.

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Kijk maar naar corona, de energieprijzen, de energietransitie of de woningmarkt. Wat doet dit in relatie tot thuiswerken, de gezondheidszorg, infrastructuur voor transport en data, grondstoffen en de beschikbaarheid ervan? Dit zijn enorme risico’s maar ook grote kansen; als je er goed op inspeelt. Innovatie speelt hierbij een steeds grotere rol.

Geen werk maar hobby

‘’Mijn werk is mijn grote hobby. Ik volg de marktontwikkelingen op de voet en verdiep mij in de techniek erachter. Mijn kennis op het gebied van warmte opwekkers en installaties voor zowel verwarmen, koelen, ventilatie en regelen voor woningbouw en utiliteit is breed. Door de techniek te begrijpen kun je de juiste keuzes maken en weet je wat er verbeterd moet worden. Om te vernieuwen en te verbeteren moet je het gas soms even loslaten en ‘out of the box’ denken.’’

Denken vanuit de klant

‘’Ik zie innovatie als een continu proces. Je moet blijven kijken welke, latente, behoefte er is bij de klant. Met mijn ervaring doe ik dat vanuit vele invalshoeken. Want wie is de klant? Daar gaat het om. De eindgebruiker, de beheerder, de installateur, de aannemer of de projectontwikkelaar. Ieder heeft zijn eigen belang ten aanzien van een innovatieproces.”

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement