Hitma organiseert gratis webinar over voorkomen foutieve flowmeting in luchtkanalen

Geplaatst op 22 november 2021 door Redactie

Hitma organiseert op 9 december van 10.00 tot 11.00 uur het gratis webinar ‘Correct flow meten’ over het meten van luchtsnelheden in kanalen van luchtbehandelingssystemen.

In 60 minuten worden deelnemers online bijgepraat over hoe zij luchtstromen op een betrouwbare manier kunnen meten, zodat een optimaal en veilig binnenklimaat wordt gecreëerd met een zo laag mogelijk energieverbruik. Na het webinar weten deelnemers welke stappen zij moeten doorlopen en met welke factoren zij rekening moeten houden voor betrouwbare meetresultaten.

Gevolgen foutieve flowmeting

Hitma-specialisten Teun Mulder (HVAC-instrumentatie) en Marcel van Kesteren (Gebouwautomatisering) bespreken tijdens het webinar de factoren die correcte flowmetingen bemoeilijken. Het foutief meten van luchtstromen heeft nadelige gevolgen, waaronder een onnodig hoog energieverbruik en te weinig luchtverversing.

Correct flow meten

Tijdens het webinar ‘Correct flow meten’ leren deelnemers met welke omgevingsfactoren zij rekening moeten houden om tot een betrouwbare meting te komen. Daarnaast leggen de specialisten Mulder en Van Kesteren uit welke meetmethoden er zijn. Per applicatie lichten zij toe welk meetprincipe het meest geschikt is voor de betreffende toepassing. Tijdens het webinar en na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor het gratis Hitma-webinar ‘Correct flow meten’ aanmelden via de volgende link: Gratis webinar: Hoe meet je luchtstromen betrouwbaar | Hitma Instrumentatie (hitma-instrumentatie.nl)

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement