Hilti koffer is compatibel met Sortimo bedrijfswageninrichtingen

Geplaatst op 19 maart 2018 door Redactie

De nieuwe Hilti gereedschapskoffer is vanaf nu compatibel met de Sortimo bedrijfswageninrichtingen. Het resultaat is een enorme meerwaarde in het dagelijkse werk van de clientèle van beide bedrijven.

Sortimo en Hilti bieden hun klanten voortaan een nog grotere meerwaarde. De nieuwe Hilti koffer is immers compatibel met de Sortimo inrichtingen voor bedrijfswagens en zal dat in de nabije toekomst ook zijn met het WorkMo mobiele werkstation. De Hilti gereedschapskoffer kan gefixeerd worden (diepte 4 en 5) via een kunststof geleider in de Globelyst inrichting van Sortimo en in het WorkMo mobiele werkstation, of hij kan geïntegreerd worden in de bedrijfswagen via een koffergeleider met een metalen inzetstuk. Dit levert alle vaklieden en onderhoudstechnici een belangrijk voordeel op: de Hilti koffer wordt stevig en veilig gefixeerd en geïntegreerd in de inrichting. Een makkelijke toegang tot koffer en inhoud is altijd verzekerd.

Bovendien kan de nieuwe Hilti koffer uitgerust worden met inzetboxen, die dezelfde afmetingen hebben als de inzetbakjes van Sortimo en dus onderling compatibel zijn. Dankzij het brede aanbod afmetingen van de Sortimo inzetbakjes, kunnen gebruikers ze individueel combineren met de Hilti inzetbox en zo nog meer onderverdelingen maken voor het opbergen van kleine onderdelen en materialen. Hilti biedt gebruikers vijf verschillende maten inzetboxen; inzetbakjes voor verdere onderverdeling zijn te verkrijgen bij Sortimo.

Voor een veilig transport kunnen alle Hilti gereedschapskoffers zoals altijd gefixeerd worden met behulp van de Sortimo kofferklem in de bedrijfswageninrichting.