Het Ketelhuis, gezelligste branchecafé van Nederland!

Geplaatst op 18 januari 2017 door Redactie

Tijdens Installatie Vakbeurs Gorinchem, die zal plaatsvinden van 28 t/m 30 maart 2017 wordt midden op de beursvloer, een nieuw initiatief gestart: het Ketelhuis, het gezelligste branchecafé van Nederland!

In het Ketelhuis staat echter niet alleen de gezelligheid centraal, het draait om CV Ketels!
Bent u producent of fabrikant van CV ketels? Dan is dit de plek voor u! U kunt uw producten ten toon stellen en kennis delen in het Ketelhuis. Middels een demonstratie biedt u de bezoekers de mogelijkheid kennis te maken met uw producten en uw bedrijf. Bovendien heeft u een hostess tot u beschikking, die u assisteert en de bezoekers voorziet van een drankje, zodat u snel kunt schakelen.

Wat ontvangt u :

• een ruimte van 2m2 per deelnemer wat als een open geheel wordt opgebouwd
• 1x 220V is inbegrepen
• 1x hostess voor 3 dagen is inbegrepen
• 1x zitje met 4 stoelen is inbegrepen
• 1 eigen ketel meenemen om te presenteren (uitlichten van de te presenteren ketel is inbegrepen)
• Eigen bar in het Ketelhuis beschikbaar
• Extra aandacht op de beursvloer (wegwijzers etc.)
Tarief: €899,-

Packagedeal

Bij gelijktijdige inschrijving voor Installatie Vakbeurs Hardenberg en Installatie/Klimaat Gorinchem, ontvangt u 25% extra m² in Gorinchem (met een afronding naar beneden i.v.m. de beschikbaarheid op de plattegrond). En logo op het grote promotiescherm in Gorinchem.

Focus bezoekersdoelgroep

We verleggen in 2017 de focus op totaalinstallateur i.p.v. alleen de W-installateur zoals voorheen. Dit heeft alles te maken met de verschuiving in de markt waarbij installateurs zich meer en meer profileren als totaalinstallateur.

Evenementenhal Gorinchem gaat met Installatie Vakbeurs Gorinchem en Klimaatvak Gorinchem de samenwerking aan met Wonen Media. Wonen Media is de organiserende partij achter de beurs Bouw & Wonen, de gecombineerde vak-, VvE en woningeigenarenbeurs van Nederland. Deze beurs vindt plaats op 30, 31 maart en 1 april 2017.

Ervaar het beste van twee werelden door niet alleen installateurs maar ook eindgebruikers te bereiken tijdens één event!

Bouw & Wonen bestaat uit ruim 5500m2 beursvloer en bevindt zich naast de beursvloer van Installatie Vakbeurs en Klimaatvak. Deze beurs faciliteert een interactief platform met interessante workshops, lezingen en presentaties op maar liefst 15 actuele inspiratiepleinen.

Deze samenwerking is uniek! In deze setting trekken we namelijk naast de vakbezoeker ook de consument aan. Evenementenhal & Wonen Media denkt graag met u mee hoe u tegenwoordig nog steeds de juiste doelgroep ontmoet. Het gaat er hierbij niet direct om dat u deelneemt aan de beurzen, maar meer om een nieuw licht te schijnen op de mogelijkheden.

Daarom willen we u graag uitnodigen om op dinsdag 24 januari 2017 van 10.00-12.00 uur de kick-off sessie bij te wonen waarin de organisatie van Installatie Vakbeurs, Klimaatvak en Bouw & Wonen u gezamenlijk informeren over de meerwaarde die deze drie-eenheid voor u heeft.

De sessies vinden plaats in Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem.
Heeft u interesse om de kickoff bij te wonen? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mariskaegberts@evenementenhal.nl.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement