ELEKTRO wordt jaarlijks event!

Geplaatst op 20 mei 2019 door Redactie

Tot nu toe werd de beurs ELEKTRO om de twee jaar georganiseerd. Na ELEKTRO 2019 zal er ook een editie 2020 komen, zo laat de beursorganisatie nu al weten. De beurs werd in 2017 voor het eerst georganiseerd door Henk & Freden en wordt gezien als de jaarlijkse ontmoetingsplek voor de branche elektrotechniek.

Met gepaste trots en vol enthousiasme kondigt de organisatie aan dat het beursevent jaarlijks terug zal komen. “Doordat ons beurs event nu jaarlijks verschijnt, kunnen wij de branche 1 keer per jaar dé ontmoetingsplek bieden waar innovaties, samenwerkingen, kennis en niet te vergeten fun samenkomen!“ aldus beursmanager Matthea Kiemeney. Op dit moment is de organisatie volop bezig met de voorbereidingen van ELEKTRO 2019 die op 24, 25 en 26 september plaats zal vinden in de Beursfabriek in Nieuwegein.

André Kuipers

Met dit jaar onder andere een lezing van André Kuipers en een Banenmarkt waar scholieren en werkzoekenden hun slag kunnen slaan. Om de ontspannen en toegankelijke sfeer te creëren, zijn er ook dit jaar weer verschillende foodtrucks, (muzikale) acts en interactieve fun elementen. Op die manier wil ELEKTRO 2019 zich onderscheiden van andere beurzen. “Kijkend naar andere beurzen is het erg belangrijk dat je opvalt en dat de bezoeker zich op zijn gemak voelt. Naast het bekijken van de nieuwste en tofste innovaties, is de beleving en interactie voor een bezoeker net zo belangrijk. Het moet echt een (zakelijk) dagje uit zijn wat voor de gehele branche toegankelijk is”, verteld Matthea enthousiast. En dat concept slaat aan! Er zijn nog maar een paar stands beschikbaar en de toegangskaarten worden in rap tempo besteld.

Ga voor meer info naar de website. Fabrikanten, groothandels of bedrijven die meer informatie willen of als exposant willen deelnemen, kunnen zich melden bij Matthea Kiemeney.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement