Help uw klanten aan grote besparingen deze winter

Geplaatst op 31 oktober 2023 door Redactie

Een kleine verandering heeft een positief effect op het gasverbruik en dus de energierekening. Help uw klanten jaarlijks tot 12% op gasverbruik te besparen door hun thermostaat te upgraden naar de Honeywell Home T6 slimme thermostaat.

Vervang je een mechanische thermostaat (Klasse I) door een modulerende thermostaat (Klasse IV), zoals de Honeywell Home T4-serie programmeerbare thermostaten, dan kan dit leiden tot een jaarlijkse energiebesparing tot 10%*. Ga je een stap verder en plaats je een OpenTherm thermostaat, zoals de Honeywell Home T6 slimme thermostaat en de T4M & T4R programmeerbare thermostaat dan kan de jaarlijkse energiebesparing oplopen tot 12%*.

Zodra je de klant adviseert om de handmatige radiatorkranen en mechanische thermostaat te vervangen door thermostatische radiatorkranen HR92 en de OpenTherm gestuurde, Honeywell Home evohome slimme zone-thermostaat, dan kan de jaarlijkse energiebesparing oplopen tot 32%*. Tot slot is er de optie om handmatig instelbare radiatorkranen in een verwarmingssysteem te vervangen door Honeywell Home Kombi-TRV thermostatische radiatorafsluiters en het waterzijdig inregelen van het systeem. In dat geval is de impact een mogelijke jaarlijkse energiebesparing tot 18%*.

Rob Nagel, Country Sales Leader Nederland legt het belang uit van deze campagne voor het stookseizoen: "We gaan het drukste seizoen voor installateurs tegemoet. En dat in een tijd waarin ieders budget onder druk staat. Daarom creëren we een opvallende campagne die duidelijk laat zien welke impact onze waardevolle producten kunnen hebben op het helpen verlagen van de energierekeningen. Onze focus ligt altijd bij het ondersteunen van installateurs, zodat zij aan de behoeften van hun klanten kunnen voldoen."

De ondersteuning van installateurs door Resideo gaat veel verder dan het leveren van de energiezuinige producten. De populairste Honeywell Home thermostaten en Resideo Braukmann waterproducten worden geleverd met een garantie van vijf jaar1. Ook verzorgt de Resideo Academy toonaangevende trainingen voor producten en oplossingen die kunnen worden afgestemd op ieders wens; klassikaal, op locatie of online.

Ontdek meer op de website van Resideo.


* De individuele energiebesparing is afhankelijk van bestaande regelingen, omgeving en levensstijl.

* Bron BEAMA, gebaseerd op een testomgeving met een tijdklok, klasse I aan/uit kamerthermostaat en handmatige radiatorkranen, in een twee-onder-een-kapwoning. Potentiële besparingen op energierekeningen door toepassing van upgrades voor verwarmingsregeling. Individuele energiebesparingen zijn afhankelijk van bestaande regelingen, omgeving en levensstijl. Besparingen correct op datum van publicatie.

1 Voorwaarden van toepassing.