Healthbox 3.0: tijdswinst in installatie en opvolging werven

Geplaatst op 12 september 2023 door Redactie

Healthbox 3.0 van Renson zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want het apparaat communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie.

De installateursapplicatie bij Healthbox 3.0 leidt je door het hele installatieproces. De configuratie en alle parameters zoals drukval, ingesteld debiet, … worden gevisualiseerd.
Ook het instellen en bijstellen van de debieten gebeurt voortaan via de app. Healthbox 3.0 past zich meteen aan. En dat is niet alles, want daarnaast heb je ook toegang tot de ‘My Lio’-webportal, waarin je al je installaties kan beheren, van voorbereiding tot opvolging.
Via die portal krijg je in één oogopslag een duidelijk overzicht van de status van je projecten en alle administratie die daaraan vasthangt.

Healthbox 3.0 is makkelijk in te bouwen, want hij is amper 20 cm hoog en is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator.
Met behulp van collectoren kunnen meer ruimtes (maximaal 11) geventileerd worden dan de beschikbare 7 aansluitingen op de ventilatie-unit.

Bekijk hier de video: