Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Geplaatst op 24 januari 2018 door Redactie

Healthbox 3.0 zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie is klaar voor alle ‘smart homes’, want communiceert zowel met de installateur als met de bewoner. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren, past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig.

In een aparte gebruikersapplicatie krijgt de bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit, kan hij ruimte per ruimte personaliseren en in historieken nakijken hoe het ventilatiesysteem inspeelt op gebeurtenissen in huis om altijd en overal de best mogelijke luchtkwaliteit na te streven.

Ook voor de installateur levert een geconnecteerde ventilatie-unit als deze heel wat voordelen op: de installatie-app gidst hem nog sneller en gemakkelijker doorheen de installatie aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. De inregeling gebeurt nog steeds volledig automatisch waarna de nodige meetrapporten voor de EPB- en ventilatieverslaggever digitaal opgemaakt worden. Alles samen levert dat heel wat tijdswinst op bij de installatie. Bovendien heeft de installateur ook toegang tot de Renson-webportal om al z’n installaties te beheren en op te volgen.

Sinds 1 januari 2018 komt het assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst.

VSK Stand: 7.D067