HANSABLUEBOX actie

Geplaatst op 01 november 2018 door Redactie

Het universele HANSABLUEBOX inbouwsysteem staat voor maximale tevredenheid van de klant, met de focus op veiligheid, eenvoud en flexibiliteit. Het belangrijkste voordeel is het maximale montagegemak! Tot eind december van dit jaar hebben installateurs nu de kans om een gratis HANSABLUEBOX basiseenheid te ontvangen.

De actie: de installateur ontvangt een gratis HANSABLUEBOX (basisunit artikelnummer 8000 0000 zonder voorafsluiter) per gekochte thermostaat afbouwdeel uit de series HANSA|LIVING of HANSA|HOME. De bestellingen moeten via het speciale HANSA bestelformulier gedaan worden, tegen de normale prijs van de vermelde gespecialiseerde groothandel, onder vermelding van een groothandel bestelnummer. Het ingevulde bestelformulier dient vervolgens naar het volgende e-mailadres gestuurd te worden: info.nl@hansa.com Deze actie loopt van 1 november tot en met 31 december 2018.

Als universeel inbouwsysteem met rotatie symmetrische opbouw is de HANSABLUEBOX uitstekend geschikt voor verschillende inbouwsituaties. In de ruwbouwfase wordt alleen de basiseenheid aangebracht in de muur – design en functie kunnen later worden vastgelegd. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit bij de keuze van kranen. Voor de gespecialiseerde installateur op het gebied van sanitair, verwarming, klimaat en hernieuwbare energie wordt dankzij de perfecte afstemming van alle componenten het hele installatieproces geoptimaliseerd.

De 31 millimeter grote afstand van de aansluiting tot de muur en de brede speelruimte van 75 tot 105 millimeter bij de inbouwdiepte zorgen voor het beste inbouwcomfort op de markt. De HANSABLUEBOX staat dus voor een zekere, foutloze montage en over de gehele linie tevreden klanten.