HANSA door Duitse vakhandel als beste beoordeeld

Geplaatst op 11 december 2018 door Redactie

Sinds de eerste enquête in de geschiedenis van het Vakblad Markt Intern, heeft kranenfabrikant HANSA altijd de toppositie behouden. Ook dit jaar. Voor de 21e keer in een ononderbroken opeenvolging is HANSA opnieuw uitgeroepen tot winnaar – en blijft daarmee de "Vakmanpartner nr. 1" in Duitsland op het gebied van sanitaire kranen.

Het Duitse vakblad “Markt Intern” (mi) voert om de twee jaar een tevredenheidsenquête onder installateurs en dealers uit over gevestigde Duitse fabrikanten van sanitaire kranen. Er wordt op verschillende disciplines beoordeeld, onder andere productkwaliteit, verkoop- en marketingbeleid en service.

"Wij zijn trots en dankbaar voor deze erkenning," zei HANSA Chief Business Officer Georgios Kabitoglou. "HANSA staat voor de 21e keer op rij op de eerste plaats in de branche – dit is een record dat bewijst hoezeer de handel ons waardeert als een betrouwbare partner. Met een totale beoordeling van 2,34 is onze claim ook een verplichting: de beste kwaliteit leveren en blijven ontwikkelen in elk opzicht, tot en met installatie, onderhoud en reparatie. Het grote vertrouwen van onze partners is zowel de motivatie áls de energie voor ons om ook in de toekomst het succes van het merk HANSA te waarborgen. In de komende jaren zullen wij onze samenwerking met onze marktpartners blijven intensiveren en onze SHK-professionals blijven ondersteunen."

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement