Handige witte kunststof beugel Ø 80 van Cox Geelen

Geplaatst op 01 april 2020 door Redactie

Deze PP beugel met dubbele sluiting combineert snelheid, eenvoud én een veilige bevestiging van het rookgasafvoersysteem.

Om de mof van de pijp of bocht wordt deze beugel met 1 klik gefixeerd en met 2 klikken om de spie. Deze combinatie verzekert dat de pijpen en bochten niet uit elkaar kunnen lopen door uitzetting en krimp. Verder is de beugel voorzien van een dubbele sluiting, dus geeft u dubbele zekerheid.

Na de opbouw van de rookgasafvoer kan de beugel snel er naast gemonteerd worden, zelfs op moeilijk bereikbare plekken waarbij het zicht niet wordt belemmerd.

De beugel is zelfklemmend, dus zonder moeren, op M8 draad en eenvoudig in diepte verstelbaar. De innovatieve gepatenteerde schroefdraadverankering zorgt dat door het sluiten van de beugel gelijktijdig de verankering op de schroefdraad plaatsvindt. Geen losse onderdelen of clips aan de beugel om dit te realiseren.

Nog sneller is de montage met een kozijnschroef aangezien voorboren niet nodig is bij montage op een gasbeton- of houtenondergrond. Bij een gemetselde of betonnen muur vervalt de plug en mag de kozijnschroef direct in het boorgat geplaatst worden. Een speciaal ontworpen schroefgat in de beugel zorgt er voor dat de beugel niet tegen de ondergrond wordt aangetrokken, zodat het systeem trek- en spanningsvrij in de muur bevestigd kan worden.

Bekijk de installatiefilm!