‘Grijs naar Groen’ wint prijs futureproof ondernemer

Geplaatst op 31 oktober 2019 door Redactie

Tijdens de Houtense Ondernemersdag met als thema Futureproof ging de prijs voor het FUTUREproof ondernemerschap Houten naar het project ‘Grijs naar Groen’. Dit is een samenwerkingsverband tussen Bouwbedrijf van Rijn BV en Rijnhuis Installatie techniek BV. Arval ging met de tweede prijs naar huis en MKB Schoon! met een mooie derde prijs.

“Met het opzetten van ons kenniscentrum voor duurzame energie worden concrete duurzame oplossingen en service geboden. In onze showroom worden verschillende soorten en merken warmtepompen en andere energiesystemen overzichtelijk opgesteld om klanten de mogelijkheden te laten zien en om samen de mogelijkheden te onderzoeken die het beste bij hun bedrijf past. Alles is maatwerk”, aldus John van Rijn, directeur.

Op deze dag is door de wethouder duurzaamheid Hilde de Groot, Michel Schuurman van MVO Nederland en Migchel Dirksen van Rabobank Rijn en Heuvelrug ook het platform !MPACT Houten gelanceerd. Het platform is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke bijdrage vanuit de gemeente Houten en Rabobank Rijn en Heuvelrug en is onderdeel van het platform FUTUREproof van MVO Nederland.

MVO Nederland is het matchmaking platform voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement