Gree Versati: een topper in duurzaamheid

Geplaatst op 23 oktober 2023 door Redactie

De nieuwste generatie Gree Versati warmtepompen zijn een uitstekende keuze voor het verwarmen en koelen van woningen en kantoren. De Gree Versati lucht-waterwarmtepomp is verkrijgbaar als mono-, split- of all-in-oneversie met vermogens variërend van 6 tot 16 kW.

Vijf jaar garantie én hybrid & all-electric

Op alle modellen van de Gree Versati warmtepomp geven wij maar liefst vijf jaar garantie. Dat maakt de Gree Versati niet alleen krachtig en milieuvriendelijk maar ook nog eens duurzaam. De Versati is zowel hybride als all-electric inzetbaar. Onze Versati hybride-oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden en leveren al snel een interessante gasbesparing van 85% op.

ISDE-subsidie tot maar liefst € 3.750,-

De Gree Versati valt binnen de ISDE-regeling (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) waarmee uw relaties tot wel € 3.750,- kunnen besparen. Dit is een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op de aanschafprijs.

Profiteer van onze duurzame inkoopactie

Profiteer nog tot en met 10 november a.s. van onze duurzame inkoopactie waarbij u als installateur 10% extra korting ontvangt op de aanschafprijs van een Gree Versati warmtepomp. Wilt u ook een perfect geregeld leefklimaat voor uw relaties? Ons team vertelt u graag meer.