Gratis webinars: Dag van de Koeling 2021

Geplaatst op 14 juni 2021 door Redactie

"Onze technologische welvaart leunt op de betrouwbaarheid van koeltechniek. Om hierbij stil te staan is het wereldwijd op 26 juni World Refrigerator Day. NVKL, STEK, Opleidingscentrum GO°, Stichting Post HBO Koudetechniek en KNVVK & Young Cool vieren dit dan ook graag.

In aanloop naar 26 juni organiseren wij meerdere webinars. Ons doel is de sector te verrijken met toepasbare kennis. Met cases uit de theorie en de praktijk duiken wij de sector in, en bekijken we ons vakgebied vanuit verschillende perspectieven.

Zo zijn er webinars die zich focussen op industriële warmtepompen, transkritische CO2 systemen en vele andere introducerende- of juist verdiepende webinars. Naast technische uitdagingen snijden de webinars ook andere onderwerpen aan. Zo deelt Brenda Witzier (NVKL) in haar webinar ‘Later wordt ik: Koelmonteur’ tips om jongeren te enthousiasmeren voor een carrière in de koeltechnieksector.

Om toekomstige uitdagingen te trotseren moet de koeltechnieksector goed uitgerust zijn met kennis. Neem een kijkje via de link, en lees welke webinars u voorbereiden op de toekomst. Alle webinars zijn gratis bij te wonen. Op 26 juni zetten wij de koelmonteurs in het zonnetje, doet u ook mee?”

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement