Grandis E: de nieuwe, elektronische keukenkraan van Schell

Geplaatst op 06 oktober 2021 door Redactie

Schell, de Duitse producent van sanitaire oplossingen, heeft een elektronische keukenkraan aan zijn assortiment toegevoegd: de ‘Grandis E’. De kraan heeft een infrarood-sensor en kan dus contactloos bediend worden. De sensor reageert bij een afstand van ongeveer 3 centimeter op handbewegingen. De looptijd en de watertemperatuur kunnen ingesteld worden. Daarnaast kan de kraan manueel geopend worden met de ééngreepsbediening. De maximale draaihoek van de roterende uitloop is instelbaar zodat de gebruiker hem niet over de rand van de wasbak kan bewegen.

Het grote voordeel van de Grandis E is de mogelijkheid om de kraan te koppelen en te programmeren met het Schell Watermanagement Systeem, zodat ook in de keuken een hygiënische waterkwaliteit gegarandeerd is. Dankzij de ‘Grandis E’ keukenkraan en het bestaande productportfolio elektrische armaturen kunnen nu alle essentiële watertappunten in een gebouw met SWS worden beheerd.

De ‘Grandis E’ keukenkraan van Schell is gemaakt van lood- en nikkelvrije materialen en heeft een glad, reinigingsvriendelijk oppervlakte van chroom. Hij is beschikbaar voor 230V-netspanning, batterijvoeding of zonder eigen voeding voor integratie in het Schell Watermanagement Systeem SWS. De nieuwe Schell keukenkraan is eenvoudig te monteren en inbedrijf te nemen dankzij een complete, meegeleverde installatieset.

Klik hier voor meer informatie over het Schell Watermanagement Systeem