Goed geregeld met de UMR-2!

Geplaatst op 21 april 2021 door Redactie

De regeling UMR2 van WTH

Voor onze Universele Modulaire Regeling hebben we de allerbeste techniek en technologie uit vorige versies gebundeld in één nieuwe geoptimaliseerde regeling waar je op kunt bouwen; de UMR2.

Meer comfort en een hoger rendement

Deze regeling zorgt voor meer comfort door sneller op te stoken met een egalere vloertemperatuur. Het resultaat is een zo optimaal mogelijk binnenklimaat, een zo gunstig mogelijk energieverbruik en een langere levensduur van het totale systeem. Dus een hoger rendement en minder CO2-uitstoot.

Uniek in de markt

De UMR2 kan eenvoudig door middel van een smart device geconfigureerd worden en is ook uit te voeren als elektronische regeling voor het dynamische inregelen met sensoren. Dit maakt de regeling uniek in de markt! Bovendien betekent dit minder ventielen, minder weerstand en daarom minder kans op storingen. 
Daarnaast is hij voorzien van een ventielkick, die er voor zorgt dat systemen niet meer vastlopen wat ook bijdraagt aan een langere levensduur.

Installatiegemak

De UMR2 is compact, licht in gewicht en er is geen uitbreidingsmodule meer nodig. Daardoor is hij nog sneller en gemakkelijk te installeren in één handomdraai.

Klinkt dit interessant? Neem contact op voor de mogelijkheden!