Gloednieuw TVVL Congres: Gebouwtechniek en Mens

Geplaatst op 24 juli 2023 door Redactie

TVVL kondigt trots het gloednieuwe Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens aan. Dit congres, met als thema Robuustheid van gebouwen, vindt plaats op dinsdagmiddag 19 september 2023.

De expertgroepen Klimaattechniek en Gebouwautomatisering van TVVL slaan de handen ineen om een innovatief congres te organiseren dat zich richt op de steeds hogere eisen aan gebouwen. Hierbij worden toekomstbestendige gebouwen ontwikkeld die energiezuinig, gifvrij en circulair zijn en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden door klimaatverandering, zonder concessies te doen aan gebruikerscomfort.

Dit nieuwe congres belicht de oplossingen vanuit technologische vooruitgang, waaronder automatisering, datatechnologie, analyse en kunstmatige intelligentie. Ontwerpers, installateurs, eigenaren en gebruikers worden uitgedaagd om samen te werken en deze vraagstukken te overstijgen, aangezien ze diverse disciplines en specialismen binnen de installatietechniek omvatten. Met plenaire en parallelle sessies, variërend van GACS tot circulariteit en embedded CO2, biedt het programma waardevolle inzichten voor een breed publiek. Onder andere sprekers zoals Bram van der Smagt, Wilfred van der Plas, Jos Ruijter, Kevin de Bont, Dennis Verschoor, Shalika Walker, Ruben Zonnevijlle en Bert Elkhuizen zullen hun expertise presenteren.

Het congres zal plaatsvinden in Antropia Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen-Rijsenburg.

Mis deze unieke kans niet en meld u aan voor het TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens via de website van TVVL.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement