Gezond en veilig ventileren met Oxygen2

Geplaatst op 12 oktober 2020 door Redactie

Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Oxygen2 van Jaga zorgt voor energiezuinige ventilatie in je woning, op school of zorginstelling. Het is een kant-en-klare ventilatie-unit, die ook kan worden ingebouwd in een Jaga radiator, waardoor één toestel ook voor verwarming en/of koeling zorgt.

Want we brengen gemiddeld 70 procent van onze tijd door in huis. Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn we zelfs nog vaker thuis en werken we ook meer vanuit huis. Frisse lucht houdt je scherp. Maar zonder voldoende ventilatie bevat de lucht in huis of op kantoor na verloop van tijd te veel CO2, schadelijke stoffen en vocht, wat (gezondheids-) klachten kan veroorzaken. Door goed te ventileren en verse buitenlucht naar binnen te halen, zorg je voor een gezond huis.

Ventileren kan op verschillende manieren, maar de gemakkelijkste manier is door het plaatsen van één of meerdere kant-en-klare ventilatie-units, zoals de Jaga Oxygen2 stand alone. Via het Plug&Play toestel komt aangevoerde lucht rechtstreeks vanaf buiten via een muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. Lange luchttoevoer kanalen zijn niet nodig.

Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd. Alleen een doorvoer door de gevel en een stopcontact in de buurt heb je nodig om Jaga Oxygen2 stand alone te installeren. Daarnaast houdt de ventilatie-unit al het buitengeluid tegen en voldoet het systeem aan alle geluidseisen binnen.