Gezond en comfortabel binnenklimaat? IntrCooll is ‘de oplossing voor de installateur’

Geplaatst op 11 september 2019 door Redactie

Per dag brengt een mens gemiddeld 20 uur binnen door en ademt 11.000 liter lucht in en uit. Beperk de gezondheidsrisico's door te kiezen voor Oxycom’s luchtbehandelings- en ventilatiesystemen en stop de verspreiding van bacteriën en micro-organismen.
De IntrCooll-unit verandert industriële en commerciële gebouwen in energiezuinige en gezonde ruimtes die een hoge productiviteit stimuleren. Het systeem biedt moeiteloos koele luchtstromen, met slechts 10 procent van het energieverbruik van conventionele AC.

Kleinere investeringen en meer dan 80 procent lagere operationele kosten in vergelijking met conventionele AC leiden tot een aanzienlijke totale besparing. Overigens werkt de IntrCooll-unit alleen met water en speelt daardoor een belangrijke rol in de HFK-afbouw.

In het kader van klimaatbeheersing wordt de IntrCooll van Oxycom steeds meer als ‘de oplossing voor de installateur’ gezien.
Waar kunt u IntrCooll zien?

Van 10 tot 12 september zijn we aanwezig op de Installatiebeurs in Hardenberg. Het Oxycom-team laat u daar graag kennismaken met het IntrCooll-systeem. We zien u graag op stand 134 Hal 1 van de Installatiebeurs in Hardenberg.