Gevelschildje toont gebruik bodemenergie

Geplaatst op 19 december 2017 door Redactie

Gebouwen die functioneren op bodemenergie: het is iets om trots op te zijn. Het Gebruikersplatform Bodemenergie heeft om die reden een fraai geëmailleerd schildje ontwikkeld. Door het bodemenergie-schildje op het gebouw te bevestigen, kunnen eindgebruikers en beheerders van een klimaatinstallatie met WKO hun klanten, bezoekers en andere stakeholders laten zien dat zij bodemenergie benutten.

Tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie, dat recent plaatsvond, is het eerste exemplaar van het schildje uitgereikt aan de winnaar van de WKO Duurzaamheid Award 2017. De winnaar van deze Award was Fréderique Houben, taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de Universiteit Utrecht. Zij kreeg het schildje uit handen van Jacqueline Cramer, voormalig-minister van VROM, hoogleraar Duurzaam innoveren en ambassadeur circulaire economie. Ook de vier andere genomineerden voor de WKO Duurzaamheid Award 2017 kregen een exemplaar.

Schildje bestellen

Vanaf heden kunnen ook alle andere leden van het Gebruikersplatform Bodemenergie een gevelschildje bestellen, waarna zij deze op hun eigen gebouw kunnen bevestigen. Het schildje kan alleen worden geleverd aan eindgebruikers of beheerders van wie het WKO-systeem aan de vergunningseisen van de provincie voldoet. Voor meer informatie over de prijs en het plaatsen van een bestelling kunt u een mail sturen naar Dick Westgeest, westwatercons@planet.nl.


Reacties

Dick Westgeest

5 januari 2018 om 09.54 uur

Beste Heer Langelaar, Het schildje geeft een herkenning van bedrijven / particulieren die bodemenergie benutten. Dat kan een open dan wel gesloten WKO systeem zijn. Voor specificaties van het systeem kan een QR code worden geplaatst. Graag bereid tot nadere toelichting. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Dick Westgeest

G.Langelaar

5 januari 2018 om 08.35 uur

Voor welke vormen van bodem energie is dit allemaal. Is het handig om verschillende schildjes te maken voor de verschillende vormen van bodemenergie en diepte afmetingen te vermelden. Ik hoor graag van jullie

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement