Geslaagde eerste editie van Klimmaten

Geplaatst op 25 september 2023 door Redactie

Zaterdag 23 september hebben bijna 200 deelnemers uit de installatiebranche zich op de fiets begeven of hun wandel- en hardloopschoenen aangetrokken om de Mont Ventoux te bedwingen en geld in te zamelen voor diverse goede doelen tijdens de eerste editie van Klimmaten. En wat een indrukwekkende editie was het! Het was een aaneenschakeling van kippenvelmomenten en emotionele hoogtepunten. Er is niet alleen een recordopbrengst van € 125.455,- bereikt, maar ook bewonderenswaardige sportieve prestaties en onvergetelijke herinneringen verzameld. 

Klimmaten is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Elefunds, dat deelnemers uit de installatiebranche de kans biedt om bergen te verzetten, zowel in de Alpen als daarbuiten.
Al in de vroege ochtend begon de eerste groep deelnemers afgelopen zaterdag aan hun avontuur om de Mont Ventoux maar liefst drie keer te bedwingen. Daarna vertrokken de wandelaars en hardlopers en vervolgens gingen de fietsers van start, klaar voor één of twee beklimmingen.
Onderweg werden de deelnemers verwelkomd op drie rustpunten, waar vrijwilligers en een DJ hen opwachtten met muziek en versnaperingen.
Bij de finish werden de deelnemers warm ontvangen door teamleden, supporters, vrijwilligers en de organisatoren, en ontvingen zij een aandenken.

De opbrengst van € 125.455,- zal worden verdeeld over verschillende goede doelen, waaronder Sunday Foundation, Leontienhuis en ALS. Donaties voor deze eerste editie kunnen nog worden gedaan tot 14 oktober 2023.

Inschrijven Klimmaten 2024

De tweede editie van Klimmaten staat gepland voor zaterdag 28 september 2024, waarbij de heuvels van Chianti in Italië het decor zullen vormen voor dit bijzondere evenement.
Wil jij ook samen met je collega's deelnemen aan dit sportieve evenement? Houd dan de website van Klimmaten in de gaten. De inschrijving opent binnenkort!


Reacties

Henk Pleiter

26 september 2023 om 09.49 uur

Fantastische prestatie met een prachtig resultaat voor het goede doel top. Zelf deze berg 2x beklommen dus ik weet hoe lastig het is Nogmaals een zeer goede en mooie prestatie.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement