Geesa’s Public Area collectie voorziet publieke ruimtes van alle gemakken

Geplaatst op 09 december 2016 door Redactie

Geesa biedt, als oer-Hollandse fabrikant van badkameraccessoires, al ruim 130 jaar kwaliteit accessoires voor vele sanitaire ruimtes, zowel voor de consument als voor publieke sanitaire ruimtes. De accessoires uit Geesa’s Public Area collectie zijn in het bijzonder ontwikkeld om bezoekers van een publieke ruimte van alle gemakken te voorzien. De Public Area accessoires combineren kwaliteit en functionaliteit met een tijdloos en stijlvol design.

In een publieke ruimte worden de sanitaire accessoires veelvuldig en intensief gebruikt. Het is dus van groot belang dat de accessoires gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn. De Public Area accessoires van Geesa zijn daarom gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en beschikken over een optimaal gebruiksgemak voor zowel de installateur als voor de eindgebruikers.

Public Area producten zijn onder andere zeepdispensers, toiletroldispensers, een jumboroldispenser, handdoekdispenser, handendrogers, urinoirschotten en schothouders. Deze Public Area accessoires zijn niet alleen optimaal in gebruik, maar zijn dusdanig ontworpen, dat zij passen binnen verschillende entourages, waarbij zij de publieke ruimte naar een hoger niveau tillen. Daarom worden de Public Area accessoires wereldwijd toegepast in de publieke ruimtes van de grootste cruiseschepen en hotelketens, maar ook in ziekenhuizen, overheidsinstellingen, verzorgingstehuizen, scholen en sportkantines.

De Public Area accessoires worden veelal in combinatie met accessoires uit andere Geesa collecties toegepast, zoals de Hotel en Standard collectie. Ook met de accessoires uit de Nemox, Wynk en Nelio collectie vormen de Public Area accessoires een passend geheel. Geesa biedt hiermee een volledige inrichting, van hotelkamer tot publieke ruimte, waardoor de Amersfoortse fabrikant preferred supplier is van vele internationale hotelketens.