Geberit Monolith en Monolith Plus uitgebreid in designopties

Geplaatst op 14 januari 2022 door Redactie

De in 2010 geïntroduceerde Geberit Monolith sanitairmodule sluit de kloof tussen opbouw- en inbouwreservoirs. De elegante sanitairmodule met geïntegreerd reservoir wordt voor de wand geplaatst en wordt in de markt gezien als designstuk voor het toilet. De Monolith en de Monolith Plus sanitairmodules zijn nu uitgebreid in designopties. Zowel de zij- als de frontbekleding zijn vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe oppervlakken en kleuren, die inspelen op de huidige designtrends van wand en vloer in de badkamer.

De frontbekleding van zowel de Monolith als de Monolith Plus is verkrijgbaar in veiligheidsglas in de kleuren zwart en wit. Daar zijn nu twee nieuwe glaskleuren aan toegevoegd, te weten zandgrijs en lava. Naast glas kan er nu ook gekozen worden voor een stijlvol keramiekfront in beton- of leisteenlook. Het corpus van de module, oftewel de zijbekleding, was tot op heden enkel beschikbaar in geborsteld chroom. Geberit voegt daar nu zwartchroom aan toe.

De Geberit Monolith en Monolith Plus zijn ideaal voor wie het toilet wil updaten, maar niet wil hakken of breken. In een aantal gevallen kan het ook niet wenselijk zijn om een waterreservoir achter de wand te plaatsen.
De Monolith Plus sanitairmodule biedt tal van extra functies voor meer comfort in de badkamer, waaronder een geïntegreerde LED-verlichting, een geurafzuiging en een eenvoudig te reinigen bedieningspaneel.