Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen

Geplaatst op 13 september 2021 door Redactie

Vandaag, 13 september, maken de servicepartners Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht bekend dat zij samen verdergaan als één bedrijf onder één naam: Energiewacht. Hiermee verstevigen zij hun marktpositie, vergroten zij hun werkgebied, bundelen zij hun kennis en vakmanschap van innovatieve technieken en staan zij met ca. 1000 specialisten verdeeld over 1 hoofdvestiging in Zwolle en 13 lokale vestigingen klaar voor iedereen met energievraagstukken in Noord Oost Nederland.

Samen meer kracht

Door de krachtenbundeling van de drie sterke servicebedrijven bouwen ze hun missie verder uit. “Wij zijn de vertrouwde duurzaamheidspartner waarbij wij ons totale werkgebied voorzien van energiebesparende en duurzame maatregelen. Wij helpen onze klanten met professioneel advies en betaalbare kwalitatief hoogwaardige diensten. Daarbij richten wij ons op innovatieve technieken en duurzame energieproducten en –diensten voor klanten”, aldus Jaap de Jong, directeur van Energiewacht.

Energiewacht, dé vertrouwde naam in de regio

De wortels van de drie afzonderlijke bedrijven liggen in de regio’s. Een sterk merk met de daaraan gekoppelde kwaliteit en vakmanschap op het gebied van installatie en service & onderhoud. “In de loop van de jaren zijn wij ons meer gaan ontwikkelen als verduurzamingspartner. Daardoor zijn eigen specialismen ontstaan waarbij we veelvuldig de samenwerking met elkaar hebben gezocht. De integratie van de bedrijven zien we dan ook als een logische stap voorwaarts.”

Nummer 1 in de regio

Energiewacht streeft ernaar om voor iedereen nummer 1 te zijn in de markt. “Wij helpen de consumenten, de zakelijke klanten en de overheid vandaag bij hun volgende stap in hun energietransitie. Daarvoor bieden we betrouwbaar en realistisch advies van productoriëntatie en aanschaf tot advies, installatie en nazorg. Onze medewerkers handelen zorgvuldig en zijn altijd dichtbij, persoonlijk en in de buurt.” Bij Energiewacht staat betrouwbaarheid, deskundigheid en gemak voorop. Van de modernste technieken tot traditionele cv-ketels, Energiewacht staat dag en nacht voor haar klanten klaar om hen te helpen met al hun energievraagstukken. En nu alles op één vertrouwd adres.

Dienstverlening klanten

Voor klanten betekent de bundeling van Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht dat zij in hun eigen regio voor nog meer duurzame energieoplossingen bij Energiewacht terecht kunnen. Uiteraard leveren we ongewijzigd dezelfde dienstverlening onder dezelfde condities. Gezamenlijk bedienen we ruim een half miljoen klanten. Het hoofdkantoor van Energiewacht is gevestigd in Zwolle. Daarnaast zijn er 13 vestigingen (Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk).

Energiewacht Servicepartner van Essent

Energiewacht is één van de servicepartners van Essent. Essent wil voor iedereen de nummer 1 in de energiemarkt zijn door Nederlanders actief te helpen om de volgende stap te zetten in de energietransitie, klein of groot. Naast de levering van groene stroom en gas zorgt Essent met een landelijk dekkend netwerk van servicepartners voor de verduurzaming van huizen en gebouwen. Met de collega’s op de kantoren in Den Bosch en Zwolle en de ruim 1.600 monteurs en adviseurs in het land helpt Essent ruim twee miljoen klanten. Zo werkt Essent dag in dag uit aan de energietransitie. Essent is onderdeel van E.ON, één van de grootste energiebedrijven in Europa.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement