Gasloos bedrijfshallen verwarmen met het nieuwe warmtepompsysteem van Mark

Geplaatst op 06 december 2023 door Redactie

De Mark MISTRAL MDX is een VRF-systeem speciaal ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen en koelen van grote ruimtes. De combinatie van een lucht-lucht warmtepomp (buiten-unit) met een compacte luchtverwarmer/-koeler (binnen-unit) zorgt voor uitstekende prestaties. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden kan de installatie volledig worden afgestemd op het gebruik van de ruimte en de wensen van de gebruikers.

Door het grote temperatuurbereik en een maximale leidinglengte van 50 meter is de MISTRAL MDX breed inzetbaar. Geschikt voor het verwarmen en koelen van garages, magazijnen, werkplaatsen, ­distributiecentra en showrooms.

De Mark MISTRAL MDX 33 komt tevens in aanmerking voor de EIA-regeling conform de EIA lijst nummer 211104, categorie d. Het netto EIA voordeel kan oplopen tot 11,7% van de investeringskosten. Uw klant investeert in dit product en kan hierop in de toekomst afschrijven. Deze afschrijving gaat ten laste van het resultaat en resulteert in een lagere belastingdruk.

Tevens binnenkort beschikbaar is de vernieuwde TANNER MDA+ watergevoede luchtverwarmer/-koeler. Dit toestel is zeer geschikt voor toepassing in combinatie met een lucht-water warmtepomp.