Galvano Groothandel BV organiseert derde editie Badvak

Geplaatst op 18 april 2016 door Redactie

Op 6, 7 en 8 juni 2016 organiseert Galvano samen met haar belangrijkste leveranciers dé vakbeurs voor badkamerprofessionals. Na het succes van Badvak 2014 inspireert Galvano dit jaar in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch met het thema: de lekkerste kamer in huis. Maar liefst 60 merken, waaronder hoofdsponsors Aquaconcept, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Sphinx en Villeroy & Boch, realiseren een beursvloer van ruim 3.200 m2.

Badvak 2016 zet in op beleving. De badkamer is immers de lekkerste kamer in huis. Dat besef begint ook door te dringen bij de consument. Inspelen op deze behoefte aan comfort en beleving vraagt om een aanpak waarbij fraaie oplossingen zichtbaarder worden gemaakt en laten zien wat het genieten van comfort echt met je doet. Op de Galvano Badvak zien bezoekers dat de badkamer van morgen een andere is dan die van gisteren. Dat het vernieuwen ervan een bijdrage is aan levensgeluk. Dat het vandaag erin investeren lange tijd voelbaar comfort oplevert. Bezoekers worden geprikkeld door smaakvolle ingrediënten. Noviteiten, acties, en E-business oplossingen worden afgewisseld met praktische workshops en seminars met sprekers van niveau. In een ongedwongen sfeer met perfecte catering kunnen zij genieten, bijpraten en energie opdoen.

Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch is het toneel van Badvak 2016. In het voormalige veemarktcomplex wisselden voorheen koeien en kalveren van eigenaar, nu gebeurt dat dagelijks met kennis. Het imposante gebouw combineert authentieke elementen met modern comfort en is uitstekend bereikbaar.

Badvak 2016 is dé vakbeurs voor badkamerprofessionals in Nederland! Aanmelden kan vanaf week 17 via www.badvak.nl. Hier vinden bezoekers nu al het dagprogramma, de deelnemerslijst en meer informatie over Badvak 2016.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement