Fluke biedt geld retour bij inruil van uw installatietester

Geplaatst op 31 oktober 2016 door Redactie

Tot 31 december 2016 biedt Fluke geld retour voor een multifunctionele tester van een willekeurig merk, wanneer deze wordt ingeruild bij de aankoop van één van de nieuwste modellen van de Fluke 1660-serie multifunctionele installatietester, of een set/bundel die een van deze testers bevat.

Deze aankoop moet plaatsvinden bij een erkende Fluke-distributeur. De contante korting is afhankelijk van het model uit de 1660-serie dat wordt gekocht en de korting kan door de koper worden geclaimd via registratie op de promotiewebsite www.fluke.nl/1664FC en het volgen van de instructies die duidelijk op het scherm worden uitgelegd. De claim voor geld retour kan worden gedaan na aankoop van het product, het succesvol aanleveren van de vereiste informatie en het insturen van de oude tester. De volledige voorwaarden staan op de website.

Deze nieuwe serie multifunctionele installatietesters, waaronder de 1662, 1663 en 1664 FC, zijn de enige installatietesters die helpen om schade aan aangesloten apparaten te voorkomen. De nieuwe serie geeft de gebruiker meer vermogen in handen door snel en efficiënt testen volgens de installatievoorschriften BS7671, 17e editie. De apparaten die per abuis zijn aangesloten op het systeem dat wordt getest, worden beschermd. Bovendien kunnen met deze testers gemakkelijk testresultaten via een smartphone worden gedeeld met behulp van Fluke Connect®.

De Fluke 1664 FC is voorzien van de Insulation PreTest™-functie, waarvoor patent is aangevraagd en die detecteert of er een apparaat is aangesloten op het systeem dat wordt getest. Als dat zo is, dan stopt deze functie de test en geeft tegelijkertijd ook een visuele waarschuwing. De voorafgaande isolatietest helpt om onopzettelijke en kostbare schade aan randapparatuur te voorkomen. Deze tester heeft ook een nieuwe automatische testfunctie die 5 vereiste installatietests in een keer achter elkaar uitvoert. Dit beperkt het aantal handmatige aansluitingen, de kans op fouten wordt verminderd en de testtijd wordt met maximaal 40% verlaagd in vergelijking met eerdere Fluke-modellen.

Het wireless 1664 FC-model is onderdeel van Fluke Connect, het grootste systeem van software en wireless testinstrumenten in de branche. De metingen van de tester kunnen wireless worden verzonden naar de Fluke Connect-app op smartphones of tablets en automatisch worden geüpload naar de FlukeCloud™-opslag, waardoor overschrijffouten worden vermeden. Technici kunnen in real-time samenwerken met collega's met behulp van ShareLive™-videogesprekken, waardoor de productiviteit op locatie wordt verhoogd. De metingen van de de tester kunnen worden gecombineerd met meetgegevens van meerdere Fluke Connect-test- en meetinstrumenten, om uitgebreide rapporten op te stellen en deze vanaf de locatie via e-mail te delen.

De nieuwe Fluke 1660-serie is ontworpen om de isolatieweerstand, de lusimpedantie, de weerstand van de aardeaansluiting, de aardingsweerstand, de prestaties van de aardlekschakelaar in TT- en TN-systemen en de fasevolgorde te controleren en voor lus-/lijnimpedantietests en aardlekschakelaartests in IT-systemen.