Fluke 64 Max infrarood temperatuurmeter met datalogging

Geplaatst op 02 augustus 2017 door Redactie

De Fluke 64 Max is een infrarood temperatuurmeter met een meetbereik van -30 tot 600 C. Het instrument is compact, lichtgewicht en ligt door zijn ergonomische vormgeving bijzonder prettig in de hand.

De behuizing van dit instrument is zo robuust dat het gemakkelijk een val van 3 meter kan doorstaan. Met beschermingsklasse IP54 is dit toestel ook water- en stofdicht, wat toepassing onder extreme omstandigheden mogelijk maakt.

Een groot display met achtergrondverlichting maakt het mogelijk om de meetresultaten gemakkelijk af te lezen, zelfs in slecht verlichte omstandigheden. Er staan de gebruiker verschillende functies ter beschikking voor het tonen van de minimale, maximale en gemiddelde temperatuur, of het verschil tussen twee meetwaarden. Een instelbaar Hi en Lo alarm geeft aan wanneer de meetwaarde boven of onder een grenswaarde valt.

De Fluke 64 Max beschikt over een zaklampfunctie en een laserpointer die het richten van het instrument gemakkelijk maakt. Het toestel biedt een spotgrootte van 20:1, waarmee relatief kleine objecten nauwkeurig kunnen worden bemeten. Met de datalogging-functie kunt u de Fluke 64 Max tot 99 metingen automatisch laten verrichten met een ingestelde tijdsinterval. Met de optionele Fluke Ti-Tripod kunt u het toestel op een statief plaatsen.