Fluidmaster neemt WISA BV over

Geplaatst op 19 april 2016 door Redactie

Fluidmaster, Inc., 's werelds grootste fabrikant van onderdelen en accessoires voor toiletreservoirs, heeft vandaag aangekondigd dat het WisA BV heeft overgenomen, een toonaangevende Nederlandse producent van sanitair.

WisA, met een bedrijfsgeschiedenis van ruim 150 jaar, is een innovatieve fabrikant en producent van een scala aan inbouw- en opbouwreservoirs, en andere sanitaire artikelen zoals toiletzittingen en koppelstukken in heel Europa, alsmede baden, douchebakken en whirlpoolsystemen op haar thuismarkt.
“De activiteiten, mensen en producten van WisA vormen een geweldige aanvulling op onze onderneming gezien onze voortschrijdende groei wereldwijd,” aldus Robert Anderson Schoepe, CEO van Fluidmaster. “Met deze overname bouwen we ook voort op onze wereldwijde, groeiende familie van Fluidmaster-merken, zoals Schwab, LIV, Torbeck, de Fluidmaster PRO Series en Fluidmaster zelf.”


“Het is een voorrecht om Mark Grosfeld van WisA en zijn ervaren managementteam te mogen verwelkomen binnen onze Fluidmaster-organisatie,” aldus Todd Talbot, President van Fluidmaster. “We verwachten met deze overname substantiële synergie te creëren met onze andere Europese bedrijven, met verdere verbetering van de service en waarde voor onze klanten in Europa en de rest van de wereld.”
“WisA deelt de kernwaarden van Fluidmaster, die zijn gericht op klanttevredenheid en het leveren van innovatieve en hoogwaardige producten aan onze partners,” aldus Grosfeld. “Wij zijn ervan overtuigd dat de merken van Fluidmaster zowel in de diepte als in de breedte de interesse zullen wekken van onze huidige klanten en van potentiële nieuwe klanten.”

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement