FLIR T1020: warmtebeelden van de hoogste kwaliteit

Geplaatst op 12 september 2016 door Redactie

Van de FLIR T1020 mag je een uitzonderlijk hoge performance verwachten. De warmtebeeldcamera is namelijk uitgerust met een HD infrarood chip met maar liefst 1024 x 768 infrarode pixels en een groot temperatuurbereik van -40° to +2000°C.

FLIR T1020 (T1K) is ontworpen om het ultieme instrument te zijn om jouw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen. T1K genereert de scherpste warmtebeelden, de meest nauwkeurige temperaturen en ongekende flexibiliteit dankzij de uitgebreide functieset en handige interface.

De T1020 levert een uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 1024 x 768-pixel ongekoelde IR-detector die twee keer zo gevoelig is als de branchenorm voor ongekoelde sensoren. Deze resolutie wordt verder versterkt door FLIR Vision ProcessingTM, een combinatie van FLIR’s UltraMaxTM superresolutieproces met FLIR’s MSX®-beeldverbeteringssoftware voor overlays met belangrijke visuele details en perspectief, zoals cijfers en labels, over het warmtebeeld in hoge resolutie. De geavanceerde beeldverwerkingsfuncties bieden volgens FLIR de hoogste kwaliteit beelden die een compacte camera kan leveren.