Ferroli Nederland betrekt nieuw bedrijfspand in Breda

Geplaatst op 27 september 2016 door Redactie

Per 1 november is Ferroli Nederland operationeel vanuit een nieuw bedrijfspand aan de Takkebijsters 62 in Breda. Onlangs werd het oude Ferroli bedrijfspand in Breda verkocht en per eind oktober betrok het bedrijf een nieuw bedrijfspand. Het oude pand paste absoluut niet meer bij de nieuwe Ferroli organisatie.

De transformatie afgelopen jaren van productiebedrijf naar puur een verkoop­ en service organisatie, vergde minder ruimte maar vooral een modern bedrijfspand, optimaal bereik met goede logistieke eigenschappen.
In het nieuwe pand aan de Takkebijsters zijn alle disciplines onder één dak samengebracht en loopt ‘sales & service’ als rode draad door het pand. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op industrieterrein Moleneind­Oost direct aan de A27, afslag Breda­Noord.

De verhuizing is het sluitstuk op het werk van afgelopen jaren. Als onderdeel van Gruppo Ferroli heeft het bedrijf de laatste jaren veel doorgemaakt. Gruppo Ferroli is één van de grotere Europese spelers in de wereld op gebied van verwarming, koeling en luchtbehandeling. Tot voor kort was Gruppo Ferroli een 100% familiebedrijf maar o.a. door het overlijden van oprichter/eigenaar Dante Ferroli raakte het bedrijf in zwaar weer. Hierdoor kon ook Ferroli in Nederland nauwelijks leveren. Gruppo Ferroli is eind 2015 in handen gekomen van een zeer solide investeerder die naast geld vooral beschikt over visie.

Van oudsher heeft het bedrijf in Nederland veel expertise en innovatiekracht in huis waarmee men de internationale Ferroli concepten mede richting geeft. Dit is ook het onderscheidend vermogen van Ferroli Nederland en maakt het bedrijf tot een bijzonder prettige partner.

Energiebesparing & optimaal rendement centraal

De huidige Ferroli producten behoren kwalitatief tot de top op gebied van HR cv­ketels (BlueSense) en balansventilatiesystemen (Optifor). Hiernaast levert het bedrijf ook hele unieke units voor stadsverwarming (BlueCity), maar ook duurzame oplossingen op gebied van zonlicht en warmtepompen. Door conceptmatig te denken en actief betrokken te zijn bij het beheer en onderhoud van concepten, investeert Ferroli in energiebesparing en optimaal rendement.


Reacties

Henk Couvert, PHUNTRONIX

3 oktober 2016 om 11.50 uur

Van harte proficiat met de nieuwe start/bedrijfspand, veel succes toegewenst.

Geert van den Biggelaar

29 september 2016 om 18.28 uur

Een frisse ontwikkeling voor een fabrikant die na zware jaren een product heeft dat nu echt goed is. Ik heb de ervaring al, plaats enkel toestellen waar ik achter sta en ben echt tevreden. Ferroli Nederland..... That makes SENSE

H.van der Plas Verwarming

28 september 2016 om 18.02 uur

Succes met de nieuwe vestiging, dat de service en samenwerking optimaal blijft. Proficiat !!

Eigene De Schepper

28 september 2016 om 10.55 uur

Tante augurri

Jurrenco verwarmingstechnieken

28 september 2016 om 10.01 uur

Goede ontwikkeling met dit nieuwe pand waarbij alle onderdelen van het bedrijf weer in een pand zijn samengebracht. Wij wensen alle medewerkers veel succes in deze nieuwe omgeving.

Henk Huizinga

28 september 2016 om 09.19 uur

Heel veel succes met de nieuwe start en jullie nieuwe bedrijfspand.

Roeland PEETERS

28 september 2016 om 09.18 uur

Dikke Proficiat met jullie ligging. Zeer veel succes gewenst . van wege Belgische collega's

Hans Vriend

28 september 2016 om 08.34 uur

Ferroli kanjers, veel succes met jullie nieuwe vestiging.

Van leeuwen

28 september 2016 om 08.20 uur

Veel succes

hendy pluijm

27 september 2016 om 21.18 uur

proficiat met de nieuwe start,veel succes

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement