F-gassen persoonscertificaat gehaald? Denk ook aan uw bedrijfscertificaat!

Geplaatst op 17 mei 2021 door Redactie

Uw f-gassen persoonscertificaat behaald? Gefeliciteerd! Weet u waar u rekening mee moet houden in uw werk? We leggen het graag aan u uit.

In loondienst bij een bedrijf

Verricht het bedrijf waar u werkt werkzaamheden aan koel-, klimaat- en warmtepompinstallaties gevuld met f-gassen in de stationaire sector?
Dan moet het bedrijf (naast u als medewerker met een f-gassen persoonscerti¬ficaat) ook beschikken over een f-gassen bedrijfscerti¬ficaat.

Als ZZP’er

Wilt u als ZZP’er alle werkzaamheden aan stationaire koel-, klimaat- en warmtepompinstallaties gevuld met f-gassen uitvoeren (voor opdrachtgevers /derden)? Dan moet u naast een f-gassen persoonscertificaat ook beschikken over een f-gassen bedrijfscertificaat.
Voert u deze werkzaamheden uit voor een andere onderneming? Dan moet deze onderneming een geldig f-gassenbedrijfscertificaat hebben. En u moet dan werken volgens hun werkinstructies.

STEK bedrijfscertificering

STEK biedt u f-gassen bedrijfscertificering (Module A); zowel voor de stationaire en voor de transport sector. We kunnen u hierbij ook op diverse vlakken ondersteuning bieden.

Meer informatie of een adviesgesprek?

Informatie over STEK-bedrijfscertificering en de ondersteuning die STEK u biedt, vindt u op www.stek.nl. Hier kunt u ook kosteloos een adviesgesprek aanvragen of uw bedrijf aanmelden voor bedrijfscertificering.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement