Expressieve vorm van BetteLoft Ornament nu ook in zwart

Geplaatst op 23 maart 2018 door Redactie

Zwart is hip en creëert magische sferen. Daarom heeft Bette haar expressieve serie BetteLoft Ornament uitgebreid met een zwart ligbad en twee wastafels. Bijzonder en een beetje avantgardistisch door de geometrische vormen van de buitenzijde. Ontworpen door Tesseraux + Partner. De strakke lijnen van het ontwerp sluiten naadloos aan bij de vier taps toelopende vlakken van de binnenzijde.

BetteLoft Ornament bestaat uit vrijstaande ligbaden en wastafels voor aan de wand. Het ligbad is leverbaar in het zwart en wit met de afmeting 1.810 x 810 x 620 mm. De diepte van het bad is 420 mm. De wastafels zijn leverbaar in twee modellen. Een stoer ogende wastafel met vier geometrische rijen, met afmetingen van 815 x 510 x 420 mm, diep 100 mm. De andere wastafel heeft één geometrische rij en heeft daardoor een slank uiterlijk met maten van 825 x 525 x 125 mm.

Bette vervaardigd haar ligbaden en wastafels al meer dan 60 jaar volledig van natuurlijke grondstoffen. Zoals titaanstaal voor de basisvorm en voor het speciale glazuur: gemalen glas, kwartszand, ertsen en borax. Het materiaal is zeer duurzaam en 100% recyclebaar. Op het glasharde (harder dan marmer of kunststof) en poriënvrije oppervlak van het glazuur hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het glazuur kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover). Bovendien is het glazuur UV- en hittebestendig, niet brandbaar en bestand tegen brandende kaarsen. Bette geeft 30 jaar garantie op haar ligbaden en wastafels.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement