Experience Centre bij Ubel in Hengelo

Geplaatst op 12 maart 2018 door Redactie

Als onderneming wil je groeien: een nog breder assortiment en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden aan een steeds groter wordende klantenkring. Zowel letterlijk als figuurlijk meer ruimte creëren voor innovatieve ontwikkelingen en een groeiend personeelsbestand. Ubel is zo’n onderneming. Ubel kent u als de specialist op het gebied van grote W-installaties in de utiliteit, woningbouw en industrie. Onderscheidend door een grote technische expertise en een zeer breed en compleet assortiment. Oplossingen op maat, toegespitst op de specifieke eisen en wensen van de klant. Ubel maakt onderdeel uit van de Technische Unie.

Nieuw

Ubel betrok onlangs een nieuw pand aan de Hazenweg in Hengelo en dat was hard nodig, zo horen we van Business Manager Juriun Vormeer. “Er waren meerdere redenen om op zoek te gaan naar een ander, groter pand. Enerzijds simpelweg het gebrek aan fysieke ruimte omdat we met steeds meer mensen zijn. Meer kantoorruimte dus, maar ook een ruimte waar we lezingen en cursussen kunnen geven en last but not least een compleet ingericht Experience Centre.

“Een grote ruimte waar alle techniek samenkomt.”

Kijk, we hadden ook in het oude pand een wand met een aantal producten en systemen maar dit is toch wel even wat anders. Een grote ruimte waar alle techniek samenkomt. Met werkende systemen om klanten op een efficiënte en leuke manier te laten kennismaken met de nieuwste technieken. Met de mogelijkheid om zelf ‘aan de knoppen’ te draaien en daadwerkelijk te zien wat bijvoorbeeld het effect van een bepaalde regeling is. Al met al een hele klus en zeker iets om trots op te zijn.” We worden even rondgeleid door het nieuwe pand. Strak, mooi en ruim opgezet, dat geldt zowel voor de kantoren en zeker ook voor het Experience Centre. De trots is zeker niet misplaatst.

Delen van kennis

In de markt is een toenemende behoefte aan kennis merkbaar en daar speelt Ubel op in. Juriun Vormeer: “Zowel bij klanten als leveranciers zien we deze tendens en een belangrijk verschil met eerder is dat de bereidheid om kennis te delen veel groter is geworden. En dat is in onze optiek niet zo vreemd.

“Alles voor jezelf houden leidt tot beperkingen, delen van kennis daarentegen vergroot de kansen voor alle betrokkenen.”

Alles voor jezelf houden leidt tot beperkingen, delen van kennis daarentegen vergroot de kansen voor alle betrokkenen. Voor de leverancier, voor de fabrikant en zeker ook voor de installateur. Dat komt mede doordat we tegenwoordig veel meer in systemen dan in producten denken. Transparantie is daarbij geen toverwoord maar leidt tot het genereren van meer omzet. Wij hebben veel kennis in huis en delen dat graag. Samen kom je tot meer.”

Industrie

De industriële tak krijgt binnen Ubel steeds meer aandacht. “Ook op dat terrein hebben we veel kennis in huis en we zien dat we ook daar een gestage groei realiseren. Met een mooi en breed pakket aan systeemoplossingen.” Van (gas)afsluiters tot drukbehoudsystemen, van inregelventielen tot vloerverwarming en warmtewisselaars … het assortiment is ongekend breed en daarnaast levert het bedrijf in samenspraak met haar klanten custom made producten zoals prefab verdelers/verzamelaars en exclusieve productlijnen onder de eigen merknaam.

Het aantal werknemers bij Ubel groeide de laatste jaren van 8 naar inmiddels 15. Juriun Vormeer: “We doen het goed maar dat mag er nooit toe leiden dat je achterover gaat leunen. Verre van dat. We willen verder, stappen maken en daar wordt iedere dag hard aan gewerkt. Met dit nieuwe pand kunnen we de komende jaren prima vooruit. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”

Interesse als installateur, adviseur of eindgebruiker in de zorg of industrie in een lezing, cursus of toolboxmeeting over een specifiek onderwerp binnen de werktuigbouwkundige installaties? Denk hierbij aan hydraulische balans/inregelen, drukbehoud en ontgassing, drinkwater hygiëne en beveiliging: neem dan contact op met Ubel.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement