Evohome: de universele zoneregeling voor u en uw klanten

Geplaatst op 01 oktober 2018 door Redactie

Bij Honeywell weten we dat elk huis anders is. Met evohome biedt u klanten twaalf verwarmingszones, waarmee elke kamer individueel verwarmd kan worden. Gebruikers regelen de temperatuur via de Total Connect Comfort Intl-app waar en wanneer ze willen. Bijvoorbeeld op het werk, in een restaurant of gewoon vanaf de bank.

evohome is een bewezen oplossing met duizenden installaties in Nederland en biedt de allerhoogste bedrijfszekerheid. Dankzij de universele toepasbaarheid is evohome eenvoudig en overal te plaatsen in elke toepassing, van aan/uit of OpenTherm-ketel tot warmtepomp en stadsverwarming. Bovendien kunt u altijd een passende oplossing bieden, of de installatie nu bestaat uit radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan. En dankzij de draadloze communicatie is evohome overal toepasbaar, zowel in bestaande- als in nieuwbouwwoningen.

Alleen verwarmen waar nodig

In een huishouden gaat 75 procent van de energie naar verwarming en warm water. Energiezuinig stoken is met evohome een koud kunstje. Door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is, besparen gebruikers energie én geld. Huishoudens kunnen gemiddeld 37 procent besparen op gasverbruik per jaar.

Meer informatie is te vinden op ees.honeywell.com