Klimaatvak en Installatie Vakbeurs 2017 samengevoegd met Beurs Bouw & Wonen

Geplaatst op 12 januari 2017 door Redactie

Evenementenhal introduceert een uitzonderlijke samenwerking voor haar vakbeurzen Klimaatvak en Installatie Vakbeurs 2017. Beide beurzen trekken op de laatste beursdag (30 maart 2017) samen op met Beurs Bouw & Wonen. Het komt in beurzenland sporadisch voor dat vak- en consumentenbeurzen samen optrekken. Zowel exposanten als bezoekers profiteren met deze zeldzame samenwerking van nieuwe (kosteloze) mogelijkheden.

Exposanten van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs maken door deze samenwerking kans op een aantrekkelijke duo-deelname. Dat houdt in dat exposanten deelnemen aan zowel de vakbeurs als aan één van de inspiratiepleinen op Beurs Bouw & Wonen. Voor een duo-deelname wordt per exposant gekeken naar de juiste match. Voor deze selectie wordt het inspiratieplein op Beurs Bouw & Wonen kosteloos beschikbaar gesteld. Bedrijven die graag willen weten of zij tot deze selectie worden toegelaten, kunnen voor meer informatie contact opnemen met de beursorganisatie.

Meerwaarde

“Wij geven door deze nieuwe samenwerking met Beurs Bouw & Wonen onze exposanten (producenten en fabrikanten) de mogelijkheid om niet alleen installateurs te informeren, maar ook de eindgebruiker. Uit gesprekken met de branche blijkt dat de fabrikant en producent in sommige gevallen de behoefte voelt om rechtstreeks met de eindgebruiker te schakelen. Deze samenwerking biedt zo veel meerwaarde”, zegt Mariska Egberts namens Evenementenhal. Deze samenwerking maakt het ook mogelijk voor bezoekers van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs om op de derde beursdag Beurs Bouw & Wonen kosteloos te bezoeken.

Beurs Bouw & Wonen

Beurs Bouw & Wonen richt zich met name op de woningeigenaar en de gebouwbeheerders van Nederland. Het doel van de beurs is door middel van 15 inspiratiepleinen bezoekers bewustwording mee te geven over verschillende onderwerpen en vervolgens via omliggende standhouders te koppelen aan de voor hen juiste diensten en producten. Dit wil zeggen dat u niet alleen installateurs bereikt, maar ook de eindgebruiker. Voor u dé perfecte gelegenheid om rechtstreeks de eindgebruikers te informeren met betrekking tot de nieuwste innovaties.

Klimaatvak

Klimaatvak is de vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Tijdens Klimaatvak kunnen belangstellenden het Koude & Klimaatplein weer terugvinden op de beursvloer. Het Koude & Klimaatplein bestaat uit stands, interactieve lezingen en andere branche gerelateerde activiteiten. Dit plein is een initiatief van branchevereniging NVKL en alle stands op dit plein zijn exclusief gereserveerd voor NVKL-leden. Het programma op dit plein wordt speciaal opgezet voor monteurs, management en leerlingen. Ook kunnen standhouders hier lezingen geven. Bedrijven die zeker willen zijn van een stand op het Koude & Klimaatplein kunnen voor meer informatie contact opnemen met de beursorganisatie.

Installatie Vakbeurs met Het Ketelhuis

Het exposantenveld van Installatie Vakbeurs Gorinchem bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmateriaal, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen. Nieuw op de beursvloer is Het Ketelhuis. Dit is het gezelligste branchecafé van Nederland! Het draait hier niet alleen om gezelligheid, maar om cv-ketels. Deelname in Het Ketelhuis is al mogelijk vanaf 899 euro. Vraag naar de voorwaarden bij de beursorganisatie.

Beide vakbeurzen vieren op 28, 29 en 30 maart 2017 hun tiende editie. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/klimaatvak of www.evenementenhal.nl/installatie.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement