ESBE pompgroepenassortiment - nu met DN20

Geplaatst op 03 augustus 2020 door Redactie

Voor kleinere gebouwen zijn ze het perfecte alternatief voor de grotere DN25-pompgroepen. De serie is verkrijgbaar in drie versies: 'Ongemengd', 'Gemengd' met een progressieve 3-wegmengkraan en servomotor en 'Thermisch gestuurd' voor toepassingen waarbij een constante aanvoertemperatuur moet worden bereikt. Alle DN20 groepen zijn voorzien van een 7,5 m Wilo hoog efficiënte pomp, de isolatie komt overeen met EnEV2014.

Snel en eenvoudig geïnstalleerd: DN20 met QuickFit

De gemotoriseerde versie van de DN20 is uitgerust met een 'QuickFit'-verbinding tussen de servomotor en mengkraan. Hierdoor kan de servomotor op de mengkraan eenvoudig, snel en foutloos gemonteerd of gedemonteerd worden. De servomotor wordt eenvoudig op de mengkraan gedrukt of eraf getrokken. Zodra een klik hoorbaar is, zit deze correct.

ESBE voldoet daarmee aan de wens voor individuele configureerbaarheid. Vrijwel elke combinatie is mogelijk - servomotor/motorregelaar, 3-weg mengkraan, bivalent, thermisch gemengd/ongemengd, met of zonder Wilo/Grundfos-pomp, DN32, DN25 en nu ook DN20.