Ervaar het gemak van Laadnet, onderdeel van Rexel

Geplaatst op 30 april 2024 door Redactie

Laadnet, onderdeel van Rexel, biedt als laadstation beheerplatform een complete service en ondersteuning aan laadstation-eigenaren en installateurs. Via een app of webportaal op de PC heeft u inzicht in al uw geplaatste laadstations. Het team van Laadnet zorgt voor de afhandeling van alle 1e en 2e lijns-vragen. Indien noodzakelijk nemen wij contact met u op.
Het Laadnet-platform heeft een gegarandeerde uptime van 99,8% en staat rechtstreeks in verbinding met alle belangrijke laadpasuitgevers.

Voordelen voor de installateur:

  • Technisch inzicht in alle door u geplaatste laadstations
  • Inzicht in alle eventuele storingen en log-file
  • 1e en 2e lijns-supportafdeling
  • Hulp op afstand bij problemen tijdens het configureren

Laadnet configuratiedienst
Door de grote hoeveelheid laadstationmerken en een tal aan software-instellingen, kan de configuratie van een laadstation een tijdrovende en lastige klus zijn. Ieder type laadstation is immers weer anders en kent een andere configuratie. Gelukkig schiet Laadnet te hulp met de Laadnet configuratiedienst. Van het instellen van de parameters voor laadpleinen tot aan het wijzigen van de lichtsterkte van de display: alles wordt voor u geregeld. De configuratiedienst van Laadnet is inzetbaar voor alle laadstationmerken die verkrijgbaar zijn bij Rexel.
Wanneer het laadstation is aangesloten op het beheerplatform van Laadnet, kunnen wij u zelfs achteraf op afstand helpen om parameters te wijzigen.

Servicepartner worden
Als installateur kunt u zich gratis registeren als Servicepartner van Laadnet. U krijgt dan via het Servicepartner-webportaal toegang tot het Laadnet-platform. Hiermee heeft u een overzicht van alle laadstations die u bij uw klanten heeft geïnstalleerd en ziet u welke gekoppeld zijn met het netwerk van Laadnet. Daarnaast heeft u inzicht in de status en statistieken van alle laadpunten en kunt u eenvoudig op afstand de meest voorkomende storingen verhelpen. Als Laadnet Servicepartner kunt u uw service naar uw klanten uitbreiden, bijvoorbeeld met proactief storingsbeheer. Indien gewenst kunnen wij zelfs automatische meldingen (per e-mail) naar uw servicedesk/meldkamer versturen zodat u op de hoogte blijft van actuele storingen.
Laadnet blijft (tenzij anders gewenst) altijd de 1e en 2e lijns-support op zich nemen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.laadnet.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar info@laadnet.nl of telefonisch contact opnemen via T +31(0)88 - 500 81 00.