Energiemanagement en gebouwbeheersysteem in één

Geplaatst op 01 maart 2017 door Redactie

QANTEON is de nieuwe definitie van energiemanagement en gebouwbeheer in één, en is ontwikkeld voor technische installaties in kleine en middelgrote gebouwen. QANTEON rekent af met complexe en dure gebouwbeheersystemen. Bovendien, waar voorheen twee systemen voor nodig waren, maar ook twee scholingen, twee in bedrijfstellingen, et cetera, volstaat nu één “Building & Energy Management System”.

In de praktijk is niet altijd duidelijk welke installatiedelen een bepaalde hoeveelheid energie gebruiken. Inzicht geeft kennis en een goed beheersysteem kan het besparingspotentieel omzetten in een aanzienlijke energiebesparing. Het nieuwe gebouwbeheersysteem QANTEON van Kieback&Peter helpt het besparingspotentieel te ontdekken, energiebesparingen te realiseren en het effect te controleren.

Intuïtieve bediening

Met QANTEON bent u snel enthousiast mede dankzij de consequente en intuïtieve bedienfilosofie die het u makkelijk maakt. Het programma is prestatiegericht en zeer flexibel, want het kan eenvoudig aan elk gebouwtype en de wensen van de individuele beheerder worden aangepast. Bij QANTEON staat het betreffende installatiedeel altijd in het middelpunt. Een installatiedeel kan met een druk op de knop op verschillende manieren worden getoond. Van de bekende DIN-voorstellingen tot unieke 3D-weergaven. Daardoor kunt u snel en efficiënt werken. Alle details zijn direct uit het aanzicht naar voren te halen, het zoeken naar installatiedetails behoort tot het verleden.

Responsive design en HTML5

De bediening is zowel op een PC, tablet of een Smartphone mogelijk. Dit is voor elk apparaat geoptimaliseerd, zodat het voor de beheerder altijd eenvoudig en duidelijk is. Het programma is in HTML5 geschreven en is daarmee niet afhankelijk van besturingssystemen en hardware. Daardoor is eenvoudige integratie mogelijk, maar het kan ook als stand alone functioneren. De communicatie tussen de QANTEON-server en de clients geschiedt uitsluitend met een beveiligd protocol. Zo zijn data en installatiedelen optimaal beschermd tegen onbevoegd gebruik.

Building Holland, RAI, 11-13 april: stand 10.015

Download hieronder de Whitepaper over het ontzorgen van uw opdrachtgever met gebouwbeheer en energiemanagement met één systeem.

Downloads

 

Laat uw mailadres achter en download de whitepaper: