Elektrotechniek in actie voor Spieren voor Spieren: fiets of wandel je mee?

Geplaatst op 10 januari 2020 door Redactie

Vanuit de gedachte dat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken, organiseert Koninklijke Oosterberg dit jaar de ‘Ronde van Oosterberg’. Zij nodigen iedereen uit de branche elektrotechniek uit, zich in te zetten voor kinderen met een spierziekte! Sluit jij je ook aan bij een grootscheepse fiets- en wandeltocht in mei en juni 2020? Doe mee als fietser of wandelaar, of steun een van de deelnemers met een donatie.

Wat gaan ze doen?

Fiets samen met collega’s uit de branche in 7 weken tijd, een of meerdere van de 19 etappes van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging. Wandel je liever? Schrijf je dan in voor de afsluitende wandeletappe op 25 juni van Zutphen naar Apeldoorn. Het doel: Laat je sponsoren en haal met jouw deelname zoveel mogelijk geld op voor Spieren voor Spieren. Zo dragen we samen bij aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen.

Hoofdsponsoren

ABB, Cable Partners, Eaton, Opple, TKF en Koninklijke Oosterberg.

Over Oosterberg
Koninklijke Oosterberg is een van de snelst groeiende elektrotechnische groothandels van Nederland. Ons familiebedrijf werkt door heel Nederland samen met grote, middelgrote en kleine bedrijven, van installateur tot industrie.

www.rondevanoosterberg.nl


Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement