Elektro Vakbeurs Hardenberg: meer focus op kennisoverdracht

Geplaatst op 24 oktober 2016 door Redactie

De achttiende editie van Elektro Vakbeurs Hardenberg krijgt nu – een maand voor de beurs – steeds meer gestalte. De teller staat al op 150 exposanten, waaronder een aantal oude bekenden en interessante nieuwkomers. Op verzoek van bezoekers legt de vakbeurs dit jaar meer focus op kennisoverdracht. Daarom is er een kennistheater op de beursvloer waar exposanten actuele thema’s aansnijden.

Exposantenveld in beeld

Het exposantenveld voor Elektro Vakbeurs Hardenberg op 29 en 30 november en 1 december 2016 groeit de laatste weken door. Een aantal oude bekenden is aanwezig, zoals Technische Unie, Finder Relais, Itsme Solutions, Oosterberg, GIRA, Geyer, Hager, Phoenix Contact, Theben en Weidmuller. Verder telt de vakbeurs dit jaar interessante nieuwkomers: Branchevereniging VEB, Filoform, Natus GmbH, Gold-IP, WinLed, Miasin, Domintell Lighting Controls en JH Security.

Nieuw beursgezicht: Mariska Egberts

Elektro Vakbeurs Hardenberg heeft met Mariska Egberts een nieuw beursgezicht. De keyaccountmanager van het Evenementenhal-cluster Elektro & Installatie deed hiervoor ruime beurservaring op in het cluster Automotive en Transport. Nu staat Egberts te popelen om haar eerste Elektro Vakbeurs Hardenberg tot een succes te maken.

Meer focus op kennisoverdracht

Egberts: “Op verzoek van onze bezoekers, leggen we dit jaar meer focus op kennisoverdracht. Zo organiseren we een kennistheater op de beursvloer waar onze exposanten lezingen verzorgen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld innovatie in LED verlichting en beveiliging. Het bijwonen van een kennissessie is kosteloos en voorregistratie hiervoor is niet nodig. Iedereen kan dus vrij inlopen.”

RTL nieuwsprogramma TEAM NL

Ook RTL nieuwsprogramma TEAM NL besteedt aandacht aan Elektro Vakbeurs Hardenberg. Zij zijn tijdens de beurs twee dagen lang (woensdag en donderdag) aanwezig met een ware tv-studio op de beursvloer waar ze exposanten en bezoekers interviewen over de ontwikkelingen, trends en innovaties die spelen in de branche.

Nieuw: DOMOplein

Gezien het thema domotica een grote rol speelt in de branche, presenteert de vakbeurs dit jaar voor het eerst een DOMOplein. Op dit plein presenteren exposanten hun innovaties op het gebied van domotica. Deelnemers op het DOMOplein zijn tot nu toe: Gembird, Eldra, Niko, Innovience en Cisper.

LoopbaanCentrum

De beursorganisatie richt op de beursvloer in samenwerking met OTIB een Loopbaancentrum in. Bedrijven en instanties als Deltion College, Kenteq, Tutorial Opleidingen & Advies, SBB, Avans+, Stichting Collegiaal en InstallatieWerk slaan hier de handen ineen om bezoekers te informeren over werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden.

College Tour

Evenementenhal en OTIB organiseren ook gezamenlijk een College Tour tijdens Elektro Vakbeurs Hardenberg. Deze tour vindt voor het eerst plaats tijdens de vakbeurs. Dit event wordt op dinsdagmiddag 29 november aangeboden aan MBO studenten Elektrotechniek om ze zo kennis te laten maken met de elektrobranche. Exposanten geven een toelichting over hun bedrijfsvoering, openstaande vacatures en (door)groeimogelijkheden.

Gratis entreekaarten Elektro Vakbeurs Hardenberg

De beursvloer van Elektro Vakbeurs Hardenberg is op 29 en 30 november en 1 december te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Entreekaarten voor de beurs zijn kosteloos te bestellen via www.evenementenhal.nl/elektro-hb. Voorregistratie is noodzakelijk.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement