Elektro Vakbeurs 2017 staat in de startblokken

Geplaatst op 07 december 2017 door Redactie

In totaal nemen 173 exposanten deel aan Elektro Vakbeurs op 12, 13 en 14 december in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn er iets meer dan vorig jaar. In aanloop naar de vakbeurs rolde de organisatie haar nieuwe concept ‘Thuiskomen’ uit met focus op beleving. Dit concept wordt zichtbaar op de beursvloer, evenals vier inspiratieplein: Security, Industry, Living en Energy. Meer dan 40 exposanten nemen deel aan één van deze pleinen.

Het concept van Elektro Vakbeurs heeft als centraal thema ‘Thuiskomen’. In alle uitingen voorafgaand en tijdens de beurs, is deze nieuwe uitstraling ook duidelijk zichtbaar. Het thema sluit aan bij het imago van Elektro Vakbeurs dat geroemd wordt om haar laagdrempeligheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. “Vandaar het kernbegrip ‘thuiskomen’. We vormen al jaren een thuis voor professionals uit de elektrobranche, maar gaan dat nu meer uitstralen dan ooit tevoren”, zegt Vincent Bilanovic namens de organisatie.

Nieuw tijdens Elektro Vakbeurs zijn verder de vier inspiratieplein. Op deze pleinen staan actuele thema’s centraal: Security, Industry, Living en Energy. Op het plein van industry zijn vijftien exposanten actief, tien exposanten zijn vertegenwoordigd op de pleinen van living en energy en acht exposanten komen samen op het security-plein. Elk thema komt tot leven door verschillende producten op de pleinen. Van praktische en slimme domotica-oplossingen tot automatisering, optimalisatie, digitalisatie van apparaten en productiemiddelen.

Er is ook een LoopbaanCentrum op de beursvloer. Het centrum brengt vraag en aanbod bij elkaar met items als het zoeken en vinden van de juiste medewerkers, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Verder is er een aansprekende kennissessie met als thema ‘brandveilig installeren in duurzame techniek’. Duurzame technieken bieden installateurs nog steeds veel mogelijkheden zich te onderscheiden en interessant werk te doen. Daarbij is veiligheid één van de kernwoorden die vanuit diverse oogpunten moet worden gerespecteerd. Drie bedrijven presenteren dit: Conduct Technical Solutions, Petersen Arbozorg & Veiligheid en Omega Energietechniek. Deze kennissessie wordt elke beursdag aangeboden en duurt 1,5 uur. Alle bezoekers kunnen vrijblijvend deelnemen aan de sessie.

Elektro Vakbeurs is al negentien jaar de belangrijkste elektrobeurs van Nederland. De komende editie op 12 tot en met 14 december is te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Parkeren is voor bezoekers gratis, evenals de toegang tot de beurs na registratie. Ga voor gratis kaarten naar www.elektrovakbeurs.nl.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement