Elektro Vakbeurs 2017 lanceert inspiratiepleinen

Geplaatst op 04 mei 2017 door Redactie

Nieuw tijdens Elektro Vakbeurs zijn dit jaar de inspiratiepleinen. Op deze pleinen staan vier actuele thema’s centraal: ‘Living’, ‘Security’, ‘Industry’ en ‘Energy’. Elk thema komt tot leven door verschillende activiteiten. Zo worden de pleinen opgebouwd als 3D-huisjes, waarin alle toepassingen echt inspelen op de beleving van de bezoeker. “Exposanten zijn erg positief over deze pleinen en de eerste opzet begint vorm te krijgen”, zegt Daniëlle Wild namens de organisatie.

Domotica-oplossingen en veiligheid
Het plein ‘Living’ staat vol praktische en slimme domotica-oplossingen en diensten voor woon-, werk- en leefomgeving. Bezoekers vinden hier ook toepassingen voor de zorg waar elektrotechnische aspecten in terugkomen. Op het plein ‘Security’ krijgen exposanten de ruimte om aan hun doelgroep toepassingen te laten zien en het risicobewustzijn te vergroten op het gebied van veiligheid rondom gebouwen en databeveiliging.

Nieuwste ontwikkelingen en oplossingen

Het plein ‘Industry’ richt zich op exposanten die hun doelgroep willen informeren over de nieuwste ontwikkelingen betreft automatisering, optimalisatie, digitalisering van apparaten en productiemiddelen. In de transitie naar een volledig duurzame en schone energievoorziening speelt opslag van energie, energieopwekking en energiebesparing een steeds grotere rol. Op het ‘Energy’-plein laten exposanten hiervoor de oplossingen zien.

Meer informatie

Alle vier pleinen op Elektro Vakbeurs 2017 staan vol met de eindproducten die exposanten op een interactieve manier presenteren aan de elektroprofessionals. Belangstellenden die meer informatie willen over deze pleinen, kunnen terecht bij beursadviseur Daniëlle Wild (tel.: 0523-289834, e-mail: daniellewild@evenementenhal.nl).

Beursdata Elektro Vakbeurs 2017

Elektro Vakbeurs is al negentien jaar de belangrijkste elektrobeurs van Nederland. Meer dan honderd exposanten hebben zich momenteel al ingeschreven voor deze driedaagse vakbeurs. Elektro Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 december in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/elektro.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement