Eerste vrijstaande radiator voor verwarmen en niet-condenserend koelen

Geplaatst op 20 oktober 2021 door Redactie

Met de toevoeging van Dynamic Boost Hybrid biedt de Mini Vrijstaand van Jaga nu ook niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp. Jaga introduceert hiermee de eerste vrijstaande radiator die kan verwarmen en niet-condenserend kan koelen tegen een zeer laag energieverbruik. De compacte, maar krachtige radiator is de perfecte oplossing voor grote raampartijen, etalages, wintertuinen en onder vensterbanken.

Dankzij de Twin warmtewisselaars is de Jaga Mini Vrijstaand Hybrid zeer effectief voor het aanpakken van de koudeval bij grote raampartijen die doorlopen tot aan de grond. Er is geen straling naar het achterliggende glas en dus geen warmteverlies. De vrijstaande radiator is slechts 28 centimeter hoog, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt.

De radiator maakt gebruik van de Low-H2O technologie voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Dankzij de DBH-upgrade kan hij al verwarmen bij lage watertemperaturen vanaf 30 graden. Daarnaast heeft de radiator het vermogen om een ruimte snel te koelen (niet-condenserend) in combinatie met een warmtepomp. Dit milieuvriendelijke koelsysteem kan de temperatuur in een ruimte zo’n 3 tot 5 graden laten dalen.

De radiator is eenvoudig door één persoon te installeren.
De Mini Vrijstaand Hybrid is verkrijgbaar in diverse kleuren.