Eerste Kiwa LTV-CV certificaat gaat naar Therminon

Geplaatst op 07 december 2023 door Redactie

Met gepaste trots kondigt Therminon B.V. aan dat het - als allereerste fabrikant - het Kiwa productcertificaat LTV – CV heeft ontvangen voor het assortiment composietverdelers. Dit certificaat bevestigt dat de producten van Therminon voldoen aan relevante kwaliteitseisen en dat het kwaliteitssysteem is beoordeeld door een onafhankelijke partij.

In 2020 besloot Therminon om de certificering aan te vragen en daarmee is Therminon de pionier onder de fabrikanten van composietverdelers voor vloerverwarming. Het onderzoek omvatte een aantal complexe producttesten met lange looptijden. Onze composietverdelers zijn gecertificeerd voor vloerverwarmingssystemen volgens temperatuurklasse 4 en een ontwerpdruk van 6 bar met een levensduur van 50 jaar.

“Dit certificaat onderstreept onze absolute focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat deze certificering onze klanten extra vertrouwen geeft bij het kiezen en toepassen van onze producten,” aldus Stef Roelofs, commercieel directeur bij Therminon.

Therminon blijft zich inzetten voor innovatie en het leveren van hoogwaardige producten. Het behalen van het Kiwa LTV-CV certificaat is een belangrijke mijlpaal in het streven naar uitmuntendheid.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Therminon kunt u terecht op de website www.vloerverwarming.nl of neem direct contact op met Stef Roelofs (telefoon: +31 (0)497 360 159, email: s.roelofs@therminon.nl ).

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement