Een wandcloset plaatsen met Sanibroyeur

Geplaatst op 02 februari 2021 door Redactie

Een wandcloset kan dankzij de SANIWALL PRO UP of SANIPACK PRO UP overal geplaatst worden, ook op plaatsen waar dat op het eerste zicht niet mogelijk lijkt. Bij de renovatie van een badkamer of bij de plaatsing van een nieuw toilet wordt meer en meer de voorkeur gegeven aan een wandcloset in plaats van een staand toilet. Het doet de ruimte groter lijken en is bovendien ook gemakkelijker te reinigen.

De SANIWALL PRO UP bestaat uit een krachtige geluidsarme SANIBROYEUR® fecaliënvermaler en een verstelbaar GROHE inbouwelement met bedieningspaneel. De SANIWALL® PRO UP is verkrijgbaar met glaspanelen of in betegelbare versie voor een moderne en esthetische installatie. Het bovenste gedeelte is afneembaar voor eenvoudige interventie. Er is dubbele toegang tot de vermaler: directe toegang tot de korf bij eventuele blokkade en directe toegang tot het elektrisch gedeelte ter vervanging van onderdelen. Demontage van het toilet en loskoppeling van de vermaler is niet nodig.

De SANIPACK PRO UP oplossing is een losse vermaler die achter een tussenwand weggewerkt kan worden. Door zijn geringe inbouwdiepte is deze unit geschikt voor een discrete installatie in combinatie met ieder willekeurig inbouwframe. Deze vermaler is ook voorzien van een dubbele toegang voor een eenvoudige interventie.

Zowel de SANIWALL® PRO UP als de SANIPACK PRO UP zijn voorzien van extra aansluitmogelijkheden voor een wastafel, bidet of douche. Daardoor zijn ze dus ideaal voor de realisatie of renovatie van een complete badkamer of toiletruimte in huis, kantoor of gastenverblijf.