Een ruimtebedieneenheid zoals een smartphone

Geplaatst op 06 juli 2017 door Redactie

De nieuwe ruimtebedieneenheid SAUTER ecoUnit-Touch imponeert met een strak ontwerp en intuïtieve bediening zoals bij een smartphone. De omgevingscondities kunnen elegant en eenvoudig worden aangepast; direct op de ruimtebedieneenheid of via een smartphone of tablet.

Met een app worden de installaties bedient via Bluetooth. Aanpassingen in het comfort van de ruimte zijn uniform en op eenvoudige wijze uit te voeren. Comfortabel en gebruiksvriendelijk, vanachter het bureau.

De SAUTER ecoUnit Touch toont de functies met begrijpelijke symbolen. Met een vingertip wordt op overzichtelijke wijze de verlichting gedimd, het klimaat verlaagd of de zonwering geopend. Een temperatuuropnemer is geïntegreerd. Standaard zijn 6 digitale ingangen beschikbaar voor het lokaal aansluiten van extra functies, zoals conventionele lichtschakelaars, deurstandtellers of bewegingsmelders.

Zelf het gemak en comfort ervaren? Download de app ‘ecoUnit Touch Mobile’ via de App Store (Apple iOS) of via Google Play (Android).