Een perfect leefklimaat met de Gree Versati warmtepomp

Geplaatst op 20 september 2022 door Redactie

Investeren in duurzaamheid voor uw woning of commerciële ruimte? De krachtige Gree Versati warmtepomp is zowel hybride als all-electric inzetbaar. De unieke gepatenteerde Gree tweetrapscompressor en de modernste invertertechnologie zorgt voor een efficiënte energieprestatie. De Versati valt binnen de ISDE-certificering (InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing) waardoor u bij aanschaf in aanmerking komt voor overheidssubsidie. De Gree Versati kan worden gecombineerd met LT-vloerverwarming, ventilatorconvectoren etc.

Versati Monoblock

Gree komt binnenkort met een nieuwe Versati IV Monoblock warmtepomp met een vermogen van 4 tot 15,5 kW. De Versati Monoblock is eenvoudig te installeren doordat het alleen een buitendeel betreft. Combineer de Monoblock met een Gree Sanitair warmwatertank voor het opwekken van sanitair warmwater.

Versati All-in-One

De Gree Versati All-in-One wordt de alles-in-één genoemd doordat zowel de warmtepomp als de sanitair warmwatertank in één behuizing zitten. De warmtepomp is leverbaar met vermogens van 4 tot 9,5 kW.

Versati Split

De Gree Versati Split-warmtepomp bestaat uit een binnen- en een buitendeel en is leverbaar met vermogens van 4 tot 9,5 kW. De Versati Split heeft een ingebouwde circulatiepomp.