Een Parker Transair persluchtleidingsysteem verdient zichzelf altijd terug!

Geplaatst op 13 november 2019 door Redactie

Stalen leidingsystemen zijn verre van optimaal om te gebruiken voor uw persluchttransport. Hoe goed ze ook worden aangelegd, er zal altijd roestvorming ontstaan met als gevolg drukverlies, lekkage(10-20% is geen uitzondering) en schade aan uw pneumatische gereedschappen en machines.

Een Transair luchtleidingsysteem is gemaakt van aluminium, het perfecte materiaal voor perslucht en dus goed nieuws voor uw gereedschappen en nog belangrijker: voor uw portemonnee. Het systeem is lekdicht en dus bespaart u enorm op uw persluchtkosten. Daarnaast is het systeem heel eenvoudig en snel te monteren en uit te breiden.

Transair heeft een compleet assortiment buizen met diameter van 16,5 tot 168 mm(voor toepassingen van perslucht, neutrale gassen en vacuüm) inclusief bijbehorende kunststof koppelingen en accessoires. Met de speciale flowcalculator kan heel eenvoudig worden berekend hoe het leidingnet eruit moet zien, waarbij rekening gehouden wordt met lengte, maximum flow, aantal bochten, drukval, enz.